Mijn favorieten

Verkoop

Spannend, je wil je huis verkopen!

Daar komt een hoop bij kijken.
Het gaat misschien wel om het duurste bezit in je leven en dan wil je natuurlijk niet dat het fout gaat.


Daarom helpen wij je graag om er voor te zorgen dat alles gesmeerd loopt en jij je vooral kunt richten op de leuke dingen rondom de verkoop.
Met het 4 stappenplan van Makelaar Sander verkopen we je huis met het beste resultaat.

 

  1. Allereerst maken we een afspraak om kennis te maken met elkaar en een waardebepaling te doen in het huis dat je wil verkopen. We bereiden ons goed voor om de juiste marktwaarde te berekenen.
  2. Dank je wel, we mogen voor je aan de slag. We maken een persoonlijke verkoopstrategie die bij jou past en afgestemd is op het gewenste resultaat. Op een snelle en effectieve manier staat je woning actief te koop. Natuurlijk mag onze unieke en bijzondere videopresentatie van jouw woning hierbij niet ontbreken.
  3. De eerste kijkers melden zich voor een bezichtiging. We stemmen samen de laatste zaken af voor de bezichtiging en nemen de tijd om het huis aan de kijkers te laten zien en hun vragen te beantwoorden. Tijdens het gehele verkooptraject houden we je op de hoogte en kun je desgewenst zelf de funda-statistieken bijhouden. Hoera, de eerste bieding komt binnen. Met het gewenste resultaat in gedachten starten we de onderhandelingen.
  4. Gefeliciteerd! De onderhandelingen zijn afgerond en de mondelinge koop is tot stand gekomen. We blijven je ontzorgen en zorgen dat alle voorwaarden juist in de koopakte komen en we begeleiden de eventuele bouwkundige keuring met de kopers. Tenslotte verzorgen we de laatste inspectie en gaan we met je mee naar de notaris voor de overdracht.
Nodig ons uit voor een gratis waardebepaling van je woning.
Vul hieronder je gegevens in.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring